2013. október 30., szerda

Kedves Olvasók!

Hamarosan újabb érdekes témákról olvashatnak/olvashattok! Jelenleg ezekhez gyűjtök adatokat és történeteket. Többek között a Waldbott - Bretzeinheim vadászkastélyról (és vadaskertről), a háborús időkről és a nálunk forgatott, ,,A Völgy'' című filmről fogok cikkeket közzétenni. Térjenek/térjetek vissza később is! :)

Dani

5 megjegyzés:

  1. Kedves Dani,

    Én úgy örülök, hogy megtaláltam a blogodat :) gyerekkorom minden nyarán ott voltam, még most is sokszor szeretk arrafelé bandukolni, bár ma már kevesebb az időm sajnos. :( A Bretzeinheim - Waldbott kastélyt végül most megvették?

    Alig várom a további részeket!

    Mariann

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a munkám és a hadtörténeti kutatásaim mellett kevés időm van a bloggal foglalkozni, így egyelőre csak két bejegyzés elérhető. Igen a Waldbott kastélyt megvették, és a napokban kezdték el felújítani. :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  2. Örömmel találta rá kedves irására "Van itt Pláza"?... keresem a többit is, az újabbakat, remélem megtalálom... 85 éves múltam, nem egyszerű, de reménykedem, tehát Ujhután található a Bretz.- Waldbott kastély

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a munkám és a hadtörténeti kutatásaim mellett kevés időm van a bloggal foglalkozni, így egyelőre csak két bejegyzés elérhető. Igen a Waldbott kastély Újhután van, és a napokban kezdték el felújítani.

      Törlés